Mit Luksushus II

Hvis man har modet og mulighederne for at leve sine vildeste boligdrømme helt ud, hvordan bor man så? Og hvis man samtidig kan leve den livsstil som man ønsker sig allermest, hvordan vil man så vælge at leve?

I en ny sæson af “Mit Luksushus” møder Cecilie Hother karismatiske mennesker, der selv har håndteret processen med at forløse deres boligdrøm. De har bygget deres hus og/eller indrettet deres hjem efter deres egen fornemmelse for materialer, funktionalitet, smag og stil.

Vi har vi fundet frem til nogle mennesker, som har trodset landegrænser, tyfoner og finanskriser og har inviteret os til at se deres helt private luksushuse.

I hvert program møder Cecilie 3 forskellige boligejere med hvert sit unikke hus.

F.eks. Mads Peter Vejby, der har en fantastisk udsigtsvilla på Spaniens sydkyst – Lise og Kristian Septimius Krog, som har bygget med udsigt fra en bjergtop i Umbrien i Italien – og Jørgen B. Johansen, der har en fascinerende udsigt over Gammel Rye fra sit selvbyggede træhus i trætopshøjde.

Velkomen til den nye sæson af “Mit Luksushus II”.

Fakta

  • Produceret for: TV 2 Fri
  • Sæson: 2
  • Afsnit: 6
  • År: 2019

DR2 følger over 3 programmer  parret Sonja og Eigild Christensen. De er involveret i over 20 virksomheder, og så fylder

Læs mere
Free Port - mit luksushus 2

Hvis man har modet og mulighederne for at leve sine vildeste boligdrømme helt ud, hvordan bor man så? Og hvis man

Læs mere

Dansk dokumentarserie fra 2019 På Kanal 5 blændes der op for den nye true crime-dokumentarserie ’Forbrydelser der rystede Danmark’, der

Læs mere

Kors, bånd & stjerner Dronningen deler ordener og medaljer ud til både høj og lav i Danmark. Men hvad skal

Læs mere