Mit luksushus

Ny livsstilsserie om luksusboliger og deres ejere.

Cecilie Hother møder danskere der har realiseret deres vildeste boligdrømme

I fire programmer kommer TV 2 Fri’s seere indenfor i de unikke og fascinerende boliger og får et tæt indblik i de valg der er blevet truffet.

Værten, Cecilie Hother, er meget interesseret i arkitektur og indretning. Hun ankommer i hvert program til et nyt hus et sted i verden. Hun møder stedets ejer og får naturligvis en rundvisning i og udenfor huset.

Der er fokus på alle de detaljer, som gør stedet unikt og Cecilie vil prøve at blive klogere på, hvordan ideerne til indretnings- og designløsninger er blevet til. Men det er ikke kun huset der er i fokus. Cecilie lærer samtidigt ejeren at kende igennem personlige og fascinerende historier.

Kommer helt tæt på

Vi kommer helt tæt på det ypperste indenfor dansk design hos de karismatiske & inspirerende danskere, som har turdet tage springet og satset alt for deres drøm.

Hvad er historien bag de mennesker, der tør og formår at leve deres vildeste boligdrømme helt ud? Hvordan ser danskhed ud når du lever fjernt fra Danmark? Hvordan har de tjent pengene nok til at realisere deres fantasier? Og hvad er udfordringerne når man ikke bare kan nøjes med det almindelige?

Serien bringer TV 2 Fri’s seere indenfor i nogle helt fantastiske boliger, som er på danske hænder, og giver inspiration til store boligdrømme.

I ’I Mit Luksushus’ ser vi på huse i Brasília, Silkeborg, Piemonte, Marbella, Sakskøbing og på Frederiksberg samt Mallorca.

Læs mere på tv2.dk

Sendes første gang på TV 2 Fri tirsdag d. 22/5 kl. 21:30
Produceret af Freeport Media for TV 2 Fri

Fakta

  • Produceret for: TV2 Fri
  • Sæson: 1
  • Afsnit: 4
  • År: 2018

DR2 følger over 3 programmer  parret Sonja og Eigild Christensen. De er involveret i over 20 virksomheder, og så fylder

Læs mere
Free Port - mit luksushus 2

Hvis man har modet og mulighederne for at leve sine vildeste boligdrømme helt ud, hvordan bor man så? Og hvis man

Læs mere

Dansk dokumentarserie fra 2019 På Kanal 5 blændes der op for den nye true crime-dokumentarserie ’Forbrydelser der rystede Danmark’, der

Læs mere

Kors, bånd & stjerner Dronningen deler ordener og medaljer ud til både høj og lav i Danmark. Men hvad skal

Læs mere